Vloeibare levensmiddelen

Transport via de weg is een vorm van logistiek welke nooit uit de tijd is. Omdat uw product op deze manier intensief gecontroleerd wordt door een chauffeur en het snelste van A naar B vervoert kan worden, hebben wij met onze jarenlange ervaring onze services uitgebreid en geperfectioneerd.

Equipment 

Ons wagenpark bestaat uit ISO-tankwagens welke zijn uitgerust met compressors. Daarnaast heeft een groot gedeelte ook een hydraulische pomp en/ of elektrische pomp. De meeste opleggers hebben een steriel filter. Speciaal voor het transport van viscoseproducten is een deel van onze tankwagens uitgerust met electro-hydraulisch aangedreven pompen. Een garantie voor snel en efficiënt laden en lossen zonder hinder van geluid of uitlaatgassen.

Tevens hebben onze wagens stuk voor stuk een boardcomputer. Het nakomen van gemaakte afspraken heeft bij ons de hoogte prioriteit. Ondanks dat we steeds meer te maken krijgen met druk verkeer en files, kunnen wij u met deze uitrusting op elk moment van real-time informatie voorzien.

Vloeibaar

Eikelenboom European Food Transport bv is gespecialiseerd in transport van vloeibare levensmiddelen. Door jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd. Onze opdracht gevers bevinden zich voornamelijk in de volgende segmenten: plantaardige olien en vetten, vruchtensappen, zuivel, chocolade & cacao, zoetwaren, likeuren en wijnen.

Daarnaast bedienen wij ook klanten in tal van diverse aangelegen gebieden. Met onze compleet uitgeruste tankwagens verzorgen wij regelmatig bijzondere projecten. Denk bijvoorbeeld ook aan het plaatsen van tank, welke is gevuld met water van drinkkwaliteit, waardoor een sportevenement kan worden voorzien van drinkwater en/of douches.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? 
Klik hier om contact op te nemen, wij willen u graag van meer informatie voorzien.