Logistieke partner van A tot Z

Eikelenboom verzorgt specialistisch maatwerk van cleaning tot trucking. Met een rijke kennis aan vloeibare levensmiddelen en halfproducten voor de levensmiddelenindustrie, zoals plantaardige oliën en vetten, vruchtensappen en vloeibare suikers. Zowel grote als kleine bedrijven rekenen wij tot onze opdrachtgevers.

Onze diensten bieden wij aan op basis van service level agreements, waarin afspraken kunnen worden gemaakt met betrekking tot leverbetrouwbaarheid van allerlei service in de logistiek en de beschikbaarheid van materieel.

Desgewenst krijgt u van ons een gedetailleerde performance rapportage met informatie over de gerealiseerde doorlooptijden, opvolging van laad- en lostijden, kwaliteit van reiniging, etcetera.

Eikelenboom werkt betrokken, deskundig, flexibel en veilig, volgens de actuele kwaliteitsnormen, met uitstekend materieel en uitgelezen kennis van uw product.

Wij zijn dan ook niet zomaar een vervoerder, wij zijn uw logistieke partner.

Tariefaanvraag

   Vloeibaar transport 

Eikelenboom transporteert o.a. producten zoals palmolie, kokosolie, raapolie, melk, glucose, dextrose, cacao, boterolie, chocolade, wijn, vruchtensappen, fruitsappen. Deze producten vervoeren wij in regio BeNeLux, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Over Vloeibaar transport

“Storage on wheels”

Onze tanks zijn gemaakt van het beste materiaal, hebben een hoge isolatiewaarde, beschikbaar in diverse volumes en met verwarming. Daarnaast is een groot deel van onze opleggers uitgerust met pomp (electrisch of hydraulisch). Kortom, een uitstekende keuze om uw product op te slaan.

Over STORAGE ON WHEELS

Transport op maat

Wij denken graag mee met uw logistieke uitdagingen. Hierbij kunt u denken aan on-site logistiek en coördinatie van verlading, dedicated vervoer, voorraadbeheersing en het optimaliseren van aanleveringen, en het integreren van logistieke functies binnen de samenwerking transporteur-opdrachtgever.

Over Transport op maat